Ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής με την ομάδα του μοιράζουν πόρτα-πόρτα τα ψηφοδέλτια της ΛΑΣΥ

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής με την ομάδα του μοιράζουν πόρτα-πόρτα τα ψηφοδέλτια της ΛΑΣΥ

Πόρτα – πόρτα ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής σε συνεργασία με τους υποψήφιους του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση Τυρνάβου μοιράζουν τα ψηφοδέλτια και έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πολίτες.

 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ”ένας ακόμη αγώνας ξεκίνησε”:

«Ένας ακόμη αγώνας ξεκίνησε. Ο αγώνας, ώστε το ψηφοδέλτιο της ελπίδας που δεν είναι άλλο από το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Τυρνάβου, να φτάσει πόρτα – πόρτα σε όλα τα σπίτια, σε κάθε συμπολίτη μας.

Mαζί με υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους βρισκόμαστε καθημερινά στις γειτονιές, στα πάρκα, στις πλατείες, στους χώρους εργασίας, συνομιλούμε με τους συνδημότες μάς μοιράζοντας το ψηφοδέλτιο μάχης και την διακήρυξη με τις προγραμματικές θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης.


Οι υποψήφιοι που θα δώσουν τη μάχη των Δημοτικών εκλογών στο ψηφοδέλτιο μάς, αναγνωρίζουν στον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης, την ελπίδα της διεκδίκησης που δεν έχει καμία σχέση με την διαπλοκή, την συνδιαλλαγή και την αδιαφάνεια.

Ήρθε η ώρα «να πάμε αλλιώς»!

Ψηφίζουμε «Λαϊκή Συσπείρωση Τυρνάβου» και εκλέγουμε αγωνιστική δημοτική αρχή!»

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

 

Σχετικές Εικόνες: