Ο Yπεύθυνος του TirnavosPress για την Απελευθέρωση του Τυρνάβου – Μια σημαντική στιγμή της τοπικής ιστορίας

HomeΔΡΑΣΕΙΣ-ΔΡΩΜΕΝΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Yπεύθυνος του TirnavosPress για την Απελευθέρωση του Τυρνάβου – Μια σημαντική στιγμή της τοπικής ιστορίας

Σύντομος χαιρετισμός για την εκδήλωση απελευθέρωσης του Τυρνάβου από τον υπεύθυνο της ηλεκτρονικής εφημερίδας TirnavosPress και πρόεδρο της Κοιν.ΣΕ.π TirnavosPress.gr Γεώργιος Μαλίτας.

 

Ως υπεύθυνος του TirnavosPress-συνδιοργανωτή των εκδηλώσεων της Απελευθέρωσης του Τυρνάβου, σας καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά στη σημερινή εκδήλωση. Εκδήλωση τιμής της ιστορικής μνήμης.

Το TirnavosPress είναι μια τοπικού ενδιαφέροντος ηλεκτρονική εφημερίδα. Στοχεύει στην αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Όλοι οι άνθρωποι που το δημιουργήσαμε και συμμετέχουμε σε αυτό,  θέσαμε από την πρώτη στιγμή και άλλους σημαντικούς στόχους.

Με κίνητρο την αγάπη για την πόλη του Τυρνάβου και την ευρύτερη περιοχή, προσπαθούμε να αναδείξουμε όλες τις πτυχές της κοινωνικής, οικονομικής, πολιτιστικής ζωής και ταυτότητάς της. Και φυσικά να αναδείξουμε την ιστορικότητα του τόπου μας.

Να τιμήσουμε αξίες και ιδανικά όπως αυτό της αγάπης για την πατρίδα και την ελευθερία της. Γι΄ αυτό σήμερα τιμούμε την Απελευθέρωση της πόλης του Τυρνάβου. Μια σημαντική στιγμή της τοπικής ιστορίας. Τιμούμε τους αγώνες του Έθνους για Ελευθερία. Τιμούμε τον ελεύθερο βίο της πατρίδας μας.

Ως ηλεκτρονική εφημερίδα, έχοντας συναίσθηση του ευρύτερου ρόλου μας στην περιοχή, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε σε κάθε επίπεδο στην ανάδειξή της. Με ενημέρωση, εκδηλώσεις, δράσεις και προτάσεις.

Για να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι στην αναβάθμιση της πόλης μας.

 

[quads id=5]