Ο Σύλλογος Αβδελλιωτών ”Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ” διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία σήμερα 6 Ιουνίου 2022, από 09:00 έως 13:30 στη κεντρική πλατεία Τυρνάβου

HomeΔΡΑΣΕΙΣ-ΔΡΩΜΕΝΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Αβδελλιωτών ”Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ” διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία σήμερα 6 Ιουνίου 2022, από 09:00 έως 13:30 στη κεντρική πλατεία Τυρνάβου

“Αγαπητές Αβδελλιώτισσες, αγαπητοί Αβδελλιώτες, φίλοι του χωριού και φίλοι εθελοντές αιμοδότες

Με στόχο να συνεχιστεί απρόσκοπτα η προσφορά αίματος σε όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και προκειμένου να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες σε αίμα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, ο Σύλλογος Αβδελλιωτών ”Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ” , όντας πρωτοπόρος σε τέτοιου είδους ανθρωπιστικές δράσεις, απευθύνει κάλεσμα σε τακτικούς και νέους αιμοδότες, που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, να σπεύσουν και να δυναμώσουν την προσπάθεια, για Αιμοδοσία.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της Εθνικής προσπάθειας, ο Σύλλογος διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία η οποία θα λάβει χώρα στη κεντρική πλατεία του Τυρνάβου τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 και από ώρα 09:00 έως και 13:30. Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα και απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών αλλά και του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού που θα συνδράμουν σε αυτήν την ανιδιοτελή κίνηση του Συλλόγου.

 

Ας συστρατευτούμε λοιπόν ενώνοντας τις δυνάμεις μας και να επιδείξουμε αλληλεγγύη προς συνανθρώπους μας που χρήζουν άμεση ανάγκη για αίμα συμμετέχοντας στην εθελοντική δράση του Συλλόγου.

Με σεβασμό
Το Δ.Σ του Συλλόγου Αβδελλιωτών ΄΄Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ΄΄

Με εκτίμηση
Παντελής Χατζηματός
Υπεύθυνος του Γραφείου Τυπου του Συλλόγου Αβδελλιωτών ” Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ”
Τηλ.Επικοιν.: 6907324933

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.