Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δώρισε το ποσό των 100.000 ευρώ στους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία

HomeΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δώρισε το ποσό των 100.000 ευρώ στους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Σε μία μεγάλη δωρεά χρημάτων προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για τους πληγέντες από τις πλημμύρες που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο 25χρονος παίκτης του τένις δώρισε το ποσό των 100.000 ευρώ στο ειδικό ταμείο του Ερυθρού Σταυρού, όπου συγκεντρώνονται χρήματα για όσους υποφέρουν από τις καταστροφές που προέκυψαν μετά τις πλημμύρες των περασμένων ημερών λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Ο Τσιτσιπάς, που δεν ανακοίνωσε ο ίδιος τη συγκεκριμένη γενναιόδωρη πράξη του, είχε προσκαλέσει τον κόσμο να συμμετάσχει μαζί του σε αυτή την προσπάθεια για βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς.

Συγκεκριμένα ο Τσιτσιπάς έγραψε: «Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τι έχει περάσει η χώρα μας τελευταία. Δείξαμε το αληθινό ελληνικό πνεύμα με το να μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους γείτονές μας, τους συμπολίτες μας, όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες.

Σας ζητώ να συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων για να είναι όλοι ασφαλείς και να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους σπίτια το συντομότερο δυνατό».

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  

πηγή