«Και ο Στέφανος Νέα Δημοκρατία ήταν!» – Η γιαγιά του Κασσελάκη δεν άφησε αμφιβολίες

HomeΚΑΦΕΝΕΙΟ TP

«Και ο Στέφανος Νέα Δημοκρατία ήταν!» – Η γιαγιά του Κασσελάκη δεν άφησε αμφιβολίες

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Φωτιές άναψε η γιαγιά του υποψήφιου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου. Ο Κασσελάκης πολλοί λένε πως είναι το Αμερικάνικο αντίγραφο του Μητσοτάκη λόγω των οικονομικών του, των σπουδών του, έκανε εμφάνιση με το σκυλάκι του ”τρέμε Πίνατ, έρχεται η Farlie”, τόνισε την προσωπική του ζωή εσκεμμένα (θεωρώ) κάτι που δεν φαίνεται να αρέσει στον σύντροφο του, έγινε viral μέσα σε λίγες μέρες, έχει κοινά στοιχεία τα οποία τονίζει συνεχώς όπως η καλή χρήση αγγλικών και η γραβάτα σαν να την ”λέει” στον Τσίπρα και όχι στον Μητσοτάκη, μεταξύ μας νιώθει και λίγο λες και κατεβαίνει για Πρωθυπουργός ενώ δεν βρίσκεται καν στη Βουλή, ε μετά από όλα αυτά ήρθε η γιαγιά και τους αποτελείωσε. Το παιδί είναι ΝΔ. Λήγει η συζήτηση.  

«Οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά είναι από τα έξυπνα τα παιδιά που έχει διαλέξει Ελλάδα. Ήταν ευφυέστατοι άνθρωποι. Η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυΐα. Είναι ευφυέστατοι άνθρωποι και ο Στέφανος Κασσελάκης σπούδασε με υποτροφία.

Αυτά μας είπε η γιαγιά πριν τοποθετήσει τα εκρηκτικά στον ΣΥΡΙΖΑ και μετά πέταξε και τον αναπτήρα: 

«Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και το παραδέχομαι έχει και πολύ ωραία όνειρα, ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. Γιατί κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήταν».

Δεν λέω προσπάθησε λίγο να το σώσει λέγοντας ήταν. Βέβαια η γιαγιά ακόμα Κυριάκο ψηφίζει. Τελικά πάντως η θεωρία πως ήταν (και είναι) ΝΔ ο Στέφανος δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Τώρα ο Παππάς δηλαδή στηρίζει κι αυτός έναν Νεοδημοκράτη; Μπερδεύτηκα! Και ο Κασσελάκης τελικά θέλει να γίνει Μητσοτάκης στην θέση του Μητσοτάκη την επόμενη 4ετία; 

Άρα ουσιαστικά με τον Στέφανο στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται ένα αντίγραφο της ΝΔ. Θα αλλάξει και το χρώμα; τι γίνεται αν αναμείξεις μπλε με κόκκινο; Μωβ! Το μωβ υποδεικνύει γνώση, υπόληψη, ανεξαρτησία, δημιουργικότητα, μυστήριο, μαγεία. Καλό…

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.