Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος στην παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αμπελώνα

HomeΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος στην παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αμπελώνα

Παρουσία του Δημάρχου Τυρνάβου κ Ιωάννη Κόκουρα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ Κωνσταντίνου Χρυσοβέργη, του Αντιδήμαρχου κ Γιαννόπουλου Ανδρέα και πλήθος πιστών τελέστηκε από τον Σεβασμιωτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ Ιερώνυμου η παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

 

Η ακολουθία έγινε στο προαύλιο χώρο μπροστά από τον επιβλητικό Ναό στην κεντρική πλατεία του Αμπελώνα λόγω της ακαταλληλότητας του από της ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός της 3ης Μαρτίου.

 

Σε πρόσφατη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος είχε αναφέρει ότι έχει κατατεθεί η μελέτη αποκατάστασης και σύντομα τα συνεργεία θα ξεκινήσουν τις εργασίες ώστε ο Αμπελώνας να έχει ξανά την Μεγάλη του Εκκλησία.

Δείτε αποκλειστικά στο βίντεο του tirnavospress απόσπασμα του κηρύγματος του Σεβασμιώτατου:

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

φωτογραφίες: Παπαιωάννου Κ.