HomeΠολιτική

Ο Σάκης η Ζήνα και η σχέση…

Ο Σάκης η Ζήνα και η σχέση…

Τα 10 χρόνια της εκπομπής της Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star γιόρτασε  η Ζήνα Κουτσελίνη με ένα λαμπερό πάρτι, στο πιο ψηλό μαγαζί της Αθήνας, το Deos και έσβησε τα κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας.

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο Σάκης Παιδής τον οποίο η Ζήνα κάλεσε προσωπικά  αφού συνδέονται με αμοιβαία  αισθήματα αληθινής φίλιας , σεβασμού και εκτίμησης εδώ και πολλά χρόνια.

Η γνωριμία τους  ξεκίνησε όταν μια καλεσμένη στην εκπομπή της Ζήνας ευχαρίστησε δημόσια τον δικό μας Σάκη Παιδή,

Από τότε ξεκίνησε μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας που έχει καταλήξει σε μια αληθινή φιλία .

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.   

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στα social media: FacebookInstagramGoogle News, YouTube,  X  και  TikTok. Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.