Eυλογία για την περιοχή χαρακτηρίζουν οι αμπελουργοί την ύπαρξη του Συνεταιρισμού Τυρνάβου, της πρώτης επιχείρησης που έλαβε για τα προϊόντα της το Ελληνικό σήμα. Οι φωτογραφίες από την ξενάγηση με τον διευθυντή Βαγγέλη Σίκαλο, την γεωπόνο- οινολόγο και προϊσταμένη του οινολογικού τμήματος Αναστασία Παναγιώτου, την χημικό- οινολόγο -υπεύθυνη του απο σταγματοποιείου Βασιλική Βασιλείου, την γεωπόνο- υπεύθυνη ολοκληρωμένης διαχείρισης Ζαίρα Παπαφίγκου και την τεχνολόγο τροφίμων -ποτών Δήμητρα Γκουντελίτσα.
Ρεπορτάζ- Φωτογραφίες: Βασιλική Πασχάλη στο WineTrails, ένθετο περιοδικό της εβδομαδιαίας, πανελλαδικής εφημερίδας Agrenda που κυκλοφορεί, (Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016).