Ο Μυστικός Δείπνος στο Δαμάσι

HomeΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Μυστικός Δείπνος στο Δαμάσι

Ο Μυστικός Δείπνος στο Δαμάσι στο χώρο των κοντέινερ που ακόμη φιλοξενούν σεισμόπληκτους που έχουν χάσει τα σπίτια τους και τους βρίσκει εκεί τρίτο Πάσχα.

 

Στο Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος ο π Γεώργιος δίνει το δικό του αγώνα σε ένα υποτυπώδη Ναό που στεγάζει προσωρινά τις Λειτουργίες και Ακολουθίες.

Παρόντες στην ακολουθία της Μεγάλης Τετάρτης πολλοί κάτοικοι του Δαμασίου που στην εκκλησία αποζητούν την βοήθεια του Θεού ώστε κάποια στιγμή να μπορέσουν να στρώσουν τον δικό του Δείπνο στο νέο τους σπίτι.

Γεμάτος λουλούδια ο Ιερός ναός για να θυμίζει ότι η άνοιξη έφτασε και δίνει την ελπίδα ότι θα φέρει την ανάσταση ενός ολόκληρου χωριού.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights