Ο Μητροπολίτης κ Ιερώνυμος στην Παναγία Φανερωμένη χοροστάτησε στην Αρχιερατική πανηγυρική Θεία Λειτουργία για το Γενέσιο της Θεοτόκου με όλους τους ιερείς του Τυρνάβου.
Παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ Ιωάννης Κόκουρας, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ Χρήστος Κέλλας, ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου Αστυνόμος Α Πατσιαούρας Γεώργιος.
Ο Σεβασμιότατος στην ομιλία του υπενθύμισε ότι η σημερινή γιορτή σηματοδοτεί την έναρξη του τρύγου στον Τύρναβο και ότι στις πιο δύσκολες εποχές τα πανηγύρια της Εκκλησίας μας ήταν πηγή δύναμης για να ξεπεραστούν οι οποίες δυσκολίες από πολέμους και θεομηνίες η φυσικές καταστροφές.
Προέτρεψε όλους να μην στεναχωρούνται από τώρα ότι θα έρθουν δύσκολες μέρες τον χειμώνα αλλά να παίρνουν δύναμη από την Παναγία μας.
[quads id=5]