Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε το σενάριο για διακοπές ρεύματος στα νοικοκυριά

HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε το σενάριο για διακοπές ρεύματος στα νοικοκυριά

Με αναφορά για το σχεδιασμό αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης ξεκίνησε η καθιερωμένη ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

Έρχονται πιο δύσκολες μέρες για όλη την Ευρώπη, τόνισε αρχικά ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννη Οικονόμου, κατά την ενημέρωση (briefing) των διαπιστευμένων πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου τύπου, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Η ενεργειακή κρίση δεν θα αφήσει καμία χώρα ανέγγιχτη, πρόσθεσε αλλά υπογράμμισε ότι η Ελλάδα προετοιμάζεται όπως πρέπει για να υπάρξει επάρκεια στην ενέργεια.

Σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή δεν εξετάζεται κανένα σενάριο για υποχρεωτικές διακοπές ρεύματος στα νοικοκυριά.

«Λάβαμε μέτρα για να διασφαλίσουμε επάρκεια στην ενέργεια, οφείλουμε όμως να προετοιμαζόμαστε για το χειμώνα», σημείωσε, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα ότι τα νερά είναι αχαρτογράφητα αναφορικά με το τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες.

Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί ΣΥΡΙΖΑ περί κυβερνητικής ανοχής σε καρτέλ ενέργειας

Ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για «ανυπόστατους ισχυρισμούς» από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ περί κυβερνητικής ανοχής για τη δημιουργία καρτέλ στην αγορά ενέργειας.

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  

πηγή