Ο Δήμος Τυρνάβου αντικατέστησε την μοκέτα στο Μαξίμ

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ο Δήμος Τυρνάβου αντικατέστησε την μοκέτα στο Μαξίμ

Ο Δήμος Τυρνάβου προέβη τάχιστα σε εργασίες στο Δημοτικό Θέατρο «ΜΑΞΙΜ», αντικαθιστώντας την υπάρχουσα φθαρμένη μοκέτα με μία υπέροχη ολοκαίνουρια! 

 

Υπενθυμίζουμε πως η μοκέτα στο δάπεδο του Δημοτικού θεάτρου ”Μαξίμ” αντικαταστάθηκε με Απόφαση του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας ικανοποιημένος διαπίστωσε  ιδίοις όμμασι την ολοκλήρωση των εργασιών και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα την ολοκλήρωση των εργασιών στο Μαξίμ με την τοποθέτηση μίας ολοκαίνουριας, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής μοκέτας. 

Η παρέμβαση αυτή, που πραγματοποιήθηκε άμεσα, αποδεικνύει έμπρακτα το διαχρονικό ενδιαφέρον μας, τη μέριμνα μας για τους χώρους πολιτισμού του Δήμου μας και για τον πολιτισμό εν γένει στο Δήμο μας.

Επιπλέον, φανερώνει πως η νυν δημοτική αρχή και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος έχουμε διαχρονικά ευήκοα ώτα στα αιτήματα δημοτών, φορέων και συλλόγων. 

Συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά, προς όφελος κάθε συνδημότη και κάθε συνδημότισσας…»

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights