Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας στους αγιασμούς των Παιδικών Σταθμών

HomeΠΑΙΔΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας στους αγιασμούς των Παιδικών Σταθμών

Στον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρευρέθη την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας.

 

 

Ο Δήμαρχος της Τυρνάβου παρέστη στους Αγιασμούς που τελέστηκαν στο Α’ Παιδικό Σταθμό, Β’ Παιδικό Σταθμό και στον Παιδικό Σταθμό Ελευθερία στον Τύρναβο.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου ευχήθηκε στα παιδιά και τους γονείς μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και διαβεβαίωσε ότι τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και ο ίδιος προσωπικά θα συνεχίσουν να έχουν στο επίκεντρο το παιδί.

«Τα παιδιά είναι το αύριο της πόλης, είναι το αύριο της κοινωνίας μας και η προσπάθεια δεν πρέπει να σταματά ποτέ. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους.

Η πόρτα μας είναι ανοιχτή σε όλους» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε στις δράσεις που υλοποιούνται μέσα στους Παιδικούς Σταθμούς που είναι στελεχωμένοι με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.


Απευθυνόμενος σε γονείς και εκπαιδευτικό προσωπικό, ο Γιάννης Κόκουρας τόνισε ότι η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με καλύτερες συνθήκες, σε σχέση με την πανδημία και χωρίς τα προβλήματα που υπήρξαν τα δύο προηγούμενα χρόνια.

[quads id=5]