Ο Αμπελώνας έδειξε  την Αγάπη την Αλληλεγγύη και την Ανθρωπιά του

HomeΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Ο Αμπελώνας έδειξε την Αγάπη την Αλληλεγγύη και την Ανθρωπιά του

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες, από τον καταστροφικό σεισμό, συνανθρώπους μας στην Τουρκία και Συρία

 

Το Τοπικό Συμβούλιο Αμπελώνα και οι Σύλλογοί του: Σύλλογος Εθελοντών  Αιμοδοτών Αμπελώνα  «Η ΕΛΠΙΔΑ», Σύλλογος Γυναικών, Φιλανθρωπικός & Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΑΡΩΓΗ», Σύλλογος Εστία Παράδοσης & Πολιτισμού, Σύλλογος Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών « Ο ΟΛΥΜΠΟΣ», Σύλλογος Σαμαριναίων «Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ», Γυμναστικός Σ.Α., Φιλαθλητικός Σ.Α., Α.Ο. Αμπελωνιακός, Α.Ο. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «ΕΥ ΖΗΝ», Α.Ο.Α. ΝΙΚΗ ΤΕΝΝΙΣ αισθάνονται την ανάγκη  να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν όλους τους συνδημότες μας  για την αξιέπαινη και, πέραν κάθε προσδοκίας, ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα Αγάπης – Αλληλεγγύης – Ανθρωπιάς για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες, από τον καταστροφικό σεισμό, συνανθρώπους μας στην Τουρκία και Συρία, καθώς προσέφεραν τα μέγιστα, με την συγκέντρωση μιας αρκετά μεγάλης ποσότητας των ανωτέρω, σε δύσκολους μάλιστα καιρούς, αφού η οικονομική κρίση βρίσκεται στην κορύφωσή της.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελώνα και του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Τούλα Μουγδή, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών για την ευαισθητοποίηση τους, καθώς απέδειξαν εμπράκτως την Ανθρωπιά και την Αλληλεγγύη  προς τους συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία.

Η διαδικασία της συγκέντρωσης τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, ειδών ατομικής υγιεινής, ιατροφαρμακευτικού υλικού, ενδυμάτων και κλινοσκεπασμάτων έγινε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023  και την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 ολοκληρώθηκε και η  τακτοποίηση των συλλεγέντων ειδών σε κιβώτια, τα οποία θα αποσταλούν με ευθύνη της Τοπικής Κοινότητας Αμπελώνα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, προκειμένου να προωθηθούν προς τις υπηρεσίες, οι οποίες θα αναλάβουν την αποστολή αυτών στην Τουρκία και τη Συρία.

Η συνεργασία  της Τοπικής Κοινότητας του Αμπελώνα με τους Συλλόγους της πόλης μας, απέδειξε ότι με την σύμπραξη όλων μπορούμε να πετύχουμε πολλά για το καλό του Αμπελώνα και των Συνδημοτών μας.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.