Ο Αμάρι Σαμέρ – Αθανάσιος μιλάει στη TP Web TV για την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Τυρνάβου στις ερχόμενες εκλογές

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ο Αμάρι Σαμέρ – Αθανάσιος μιλάει στη TP Web TV για την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Τυρνάβου στις ερχόμενες εκλογές

Ο Αμάρι Σαμέρ – Αθανάσιος μίλησε στη TirnavosPress για την απόφαση της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Τυρνάβου Η Πόλη που Θέλουμε, να είναι ξανά υποψήφιος για δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2023, αλλά και για το αν υπάρχει κάποιο όνομα έκπληξη στο ψηφοδέλτιο των ερχόμενων εκλογών. 

Αμάρι Σαμέρ – Αθανάσιος: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Δημοτικής Παράταξης Η Πόλη που Θέλουμε, τις προηγούμενες ημέρες, με τη συμμετοχή μελών που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του 2019 αλλά και νέων που θα συμμετέχουν ενεργά στις επόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου σε οικογενειακό κλίμα.

Στην συνάντηση εξέφρασα την επιθυμία μου να είμαι εκ νέου επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις επερχόμενες εκλογές, τον Οκτώβριο του 2023. Η ανταπόκριση των παρευρισκόμενων ήταν θετική κάτι που με χαροποιεί, με γεμίζει ευθύνες και μου δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μέχρι τις εκλογές.

TirnavosPress: Όποτε είναι οριστική η απόφαση, θα είστε υποψήφιος δήμαρχος;

Αμάρι: Η απόφαση είναι οριστική θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2023 με την δημοτική παράταξη «Η πόλη που θέλουμε» που συμμετείχε και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

TirnavosPress: Πως αισθάνεστε για την απόφαση αυτή που σας καθιστά ξανά υποψήφιο;

Αμάρι: 3μιση χρόνια από τις προηγούμενες εκλογές δεν σταματήσαμε να αγωνιζόμαστε, είμαστε παρόντες, συμμετέχουμε στα δημοτικά συμβούλια, ασχολούμαστε με τα προβλήματα των δημοτών και προσπαθούμε όπου μπορούμε να βρούμε λύση και εμείς οι ίδιοι, και αυτό μας γεμίζει με ευθύνη να συνεχίσουμε μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές. 

TirnavosPress: Υπάρχει κάποιο όνομα – έκπληξη στο ψηφοδέλτιο σας;

Αμάρι: Είναι νωρίς να πούμε αν θα δούμε κάποιο όνομα έκπληξη στο ψηφοδέλτιο, η παράταξη είναι ανοιχτή για όποιον δημότη θέλει να ασχοληθεί.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες: