Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου διοργανώνει διαδικτυακή ενημέρωση για την νέα ΚΑΠ

HomeΑΓΡΟΤΙΚΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ

Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου διοργανώνει διαδικτυακή ενημέρωση για την νέα ΚΑΠ

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου «BUNE COOP» σε συνεργασία με τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αττικής «Άγιο Γεώργιο» και με τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Δήμου Τυρνάβου, διοργανώνουν διαδικτυακή ενημέρωση την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30μμ, για την νέα ΚΑΠ, την ενημέρωση έχει αναλάβει ο γεωπόνος, τεχνικός σύμβουλος και μελετητής του συνεταιρισμού, κ. Θανάσης Κούντριας, και με την ειδική σύμβουλο του συνεταιρισμού κ. Δέσποινα Καρατοσίδη.

 

Οποίος συνάδελφος επιθυμεί να πάρει μέρος: https://us02web.zoom.us/j/86070157244 ή να παρακολουθήσει στο facebook «ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Περιφέρειας ΑΤΤΙΚΗΣ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον πρόεδρο του συνεταιρισμού κ. Αργύρη Μπαϊραχτάρη στο τηλέφωνο  6979497130

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.