Σε λιπόθυμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 12χρονος μαθητής από Γυμνάσιο της Αμαλιάδας, έπειτα από κατανάλωση τσίπουρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο 12χρονος μαθητής είχε πάρει από το σπίτι του, στο σχολείο ένα μπουκάλι με τσίπουρο προκειμένου να κάνει challenge με συμμαθητές του για το ποιος θα καταναλώσει μεγαλύτερη ποσότητα.
Ο 12χρονος κατανάλωσε περίπου 400ml τσίπουρου και μεταφέρθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.
Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο μαθητής μεταφέρθηκε στο “Ανδρέας Παπανδρέου”, στον Πύργο.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram, Google News, YouTube , X και στο TikTok.