Νεκρά 3 μέλη της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Λιβύη

HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρά 3 μέλη της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Λιβύη

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Μέλη της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, τραυματίστηκαν σήμερα (17.9.2023) σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στη χώρα. Το τροχαίο τελικά εξελίχθηκε σε τραγωδία αφού διεθνή μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν δηλώσεις του Othman Abduljaleel, υπουργού Υγείας της Λιβύης ο οποίος έκανε λόγο για 4 νεκρούς Έλληνες.

 

Μετά από την Ελλάδα, η Λιβύη χτυπήθηκε από ακραία καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα να πεθάνουν χιλιάδες άνθρωποι και να αγνοούνται πολλοί ακόμη. Σήμερα το πρωί απεστάλη στη χώρα προσωπικό του Ελληνικού Στρατού, αλλά το μεσημέρι έγινε το τροχαίο ατύχημα.

Από το «φρικτό» δυστύχημα τραυματίσθηκαν ακόμη 15 άνθρωποι, εκ των οποίων επτά βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τον Οθμάν Αμπντουλτζαλέλ, ο οποίος μίλησε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης Τύπου.

 

Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι τρία μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη έχασαν τη ζωή τους και δυο αγνοούνται. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

 
 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  

πηγή