Νέα υδρευτική γεώτρηση στον οικισμό του Μαυρόλιθου

HomeΤΟΠΙΚΑ

Νέα υδρευτική γεώτρηση στον οικισμό του Μαυρόλιθου

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Άμεσα προέβη η ΔΕΥΑΤ Τυρνάβου σε ανόρυξη νέας υδρευτικής γεώτρησης στον οικισμό του Μαυρόλιθου στην Κοινότητα Βρυοτόπου της Δημοτικής Ενότητας Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου.

Ειδικότερα, έπειτα από τα προβλήματα που εμφάνισε η παλαιά γεώτρηση, συνεργεία της ΔΕΥΑΤ Τυρνάβου έδρασαν άμεσα κατ’ εντολή του Δημάρχου και Προέδρου της ΔΕΥΑΤ, Γιάννη Κόκουρα, προς άμεση επίλυση του ζητήματος.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας ευχαρίστησε του υπαλλήλους της ΔΕΥΑΤ για το υψηλό εργασιακό ήθος και τα άμεσα απτά αποτελέσματα, τονίζοντας πως η ΔΕΥΑΤ Τυρνάβου παρέχει σε κάθε συνδημότη και συνδημότισσα νερό υψηλότατης ποιότητας.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.