Νέα πρόσωπα για τον συνδυασμό “Η Πόλη που θέλουμε” στη δημοτική κοινότητα Τυρνάβου

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Νέα πρόσωπα για τον συνδυασμό “Η Πόλη που θέλουμε” στη δημοτική κοινότητα Τυρνάβου

Με νέα πρόσωπα αλλά και εκλεγμένους συμβούλους συνεχίζει τις παρουσιάσεις των μελών ο συνδυασμός «Η Πόλη που Θέλουμε» με υποψήφιο δήμαρχο τον Σάμερ Αθανάσιο Αμάρι.

 

Πρόκειται για τους εξής:

Η Ανθή Παπρά θα είναι υποψήφια στη δημοτική κοινότητα Τυρνάβου.

Είναι απόφοιτη γεωπονίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ).

Έχει εξειδικευτεί επίσης στη τεχνολογία τροφίμων και είναι μέλος του ΓΕΩΤΕΕ. 

Η Ανθή εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση ‟Αποστάγματα Παπρά” και συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση με μεράκι και αφοσίωση.

 

Η Αναστασία Παπλέκα θα είναι υποψήφια στη δημοτική κοινότητα Τυρνάβου.

Ασχολείται 23 χρόνια με την φύλαξη και φροντίδα παιδιών. Μέσα από αυτήν την ενασχόλησή της, διδάχθηκε τη σπουδαιότητα της αλληλεγγύης και την ευχαρίστηση της προσφοράς. 

Έχει μία κόρη 27 χρονών.   

 

Ο Αχιλλέας Μουκούλης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό μας.

Είναι 30 ετών, μέλος αγροτικής οικογένειας, που κατάφερε να επιτύχει ένα υψηλό ακαδημαϊκό υπόβαθρο έχοντας αποφοιτήσει από τη Νομική   Σχολή Κομοτηνής.

Σήμερα, δραστηριοποιείται στον τόπο μας ως δικηγόρος Παρ’ Εφέταις (μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας).  

Παράλληλα, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Δίκαιο της Επιχείρησης και Εργασιακό Δίκαιο της Νομικής Σχολής   του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.). Είναι ιδιαίτερος ο ζήλος του για τη διάδοση του πολιτισμού και της παράδοσης, όντας ενεργό και δραστήριο μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου και του Κέντρου Λαογραφικών Ερευνών Λάρισας (ΚΕΛΕ).

 

Η Χριστίνα Κουγιώνη Γκόγκου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό μας. 

Κατάγεται από τον Τύρναβο.

Είναι προγραμματίστρια-χειρίστρια Η/Υ και τα τελευταία 18 χρόνια διατηρεί αρτοποιείο. Διατελούσε για 4 χρόνια πρόεδρος στον Α΄ Παιδικό Σταθμό Τυρνάβου και ήταν 6 χρόνια μέλος του Συλλόγου του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου. 

Είναι παντρεμένη με το Βασίλη Γκόγκο και μητέρα τριών παιδιών.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights