Νέα Δημοκρατία: Γίνε κι εσύ εκλογικός αντιπρόσωπος στις προσεχείς εθνικές εκλογές

HomeΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Νέα Δημοκρατία: Γίνε κι εσύ εκλογικός αντιπρόσωπος στις προσεχείς εθνικές εκλογές

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Το 2023 θα είναι μια χρονιά δικαίωσης για τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Δικαίωσης για τη συστηματική και μεθοδική προσπάθεια που, μέρα με τη μέρα, εδώ και σχεδόν μια τετραετία, αλλάζει τη χώρα μας προς το καλύτερο.

 

Η παράταξή μας κράτησε την Ελλάδα όρθια, αντιμετωπίζοντας αλλεπάλληλες διεθνείς κρίσεις και όχι απλά τις διαχειρίστηκε, αλλά ως Κυβέρνηση πραγματοποίησε μια σειρά από μεταρρυθμίσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και έδωσε λύσεις σε χρόνια προβλήματα και παθογένειες δεκαετιών.

Οι εθνικές εκλογές που ακολουθούν τους επόμενους μήνες είναι οι πιο κρίσιμες γιατί θα ορίσουν το μέλλον της χώρας, όχι μόνο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά για τις επόμενες δεκαετίες και τις επόμενες γενιές.

Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς. Θα τη δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και δεν θα αφήσουμε καμία ψήφο να πάει χαμένη.

Σας καλούμε να γίνετε συμμέτοχοι σε αυτήν την προσπάθεια. 

Δηλώστε ως εκλογικοί αντιπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας στον σύνδεσμο που ακολουθεί, ώστε σε κάθε εκλογικό τμήμα σε όλη την Επικράτεια να εκπροσωπείται το κόμμα μας. Και αυτό είναι σημαντικό να γίνει το συντομότερο δυνατό, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή οργάνωση, κατανομή των εκλογικών αντιπροσώπων, αλλά και πλήρης ενημέρωση και επιμόρφωσή τους.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΒΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.