Ν. Σαμαρτζής: Στην εισβολή στην Κύπρο,θα ήμασταν και με τους Τούρκους και με τους Έλληνες

HomeΚΑΦΕΝΕΙΟ TP

Ν. Σαμαρτζής: Στην εισβολή στην Κύπρο,θα ήμασταν και με τους Τούρκους και με τους Έλληνες

Έμεινε κάγκελο ο παρουσιαστής της ΕΡΤ με αυτά που άκουγε Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ , Νεκτάριος Σαμαρτζής, αναφερόμενος στην ρωσική εισβολή δήλωσε:

 

«Είμαστε υπέρ των λαών, πάντα καταδικάζαμε τις στρατιωτικές επεμβάσεις όπως αυτή στην Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Καταδικάζουμε βεβαίως και την επέμβαση που έγινε από την Ρωσία στην Ουκρανία, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Ταυτόχρονα όμως είμαστε με τους λαούς».

Συνεχίζοντας, υποστήριξε ότι: «Είμαστε με τους λαούς και όχι με τα κράτη που εξυπηρετούν τα εκάστοτε συμφέροντα» ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν στην εισβολή της Κύπρου, θα έλεγε τα ίδια που λέει τώρα για την εισβολή στην Ουκρανία, σημείωσε:

«Το ’74 ήμασταν με τους λαούς, ήμασταν και με τον Τουρκικό λαό και με τον Ελληνικό. Για αυτό το λόγο, σήμερα είμαστε και με τον ουκρανικό λαό και με όλους τους λαούς που βρίσκονται στην περιοχή».

 

Ερωτήσεις για το σκουπίδι της Λυρικής με την στήριξη των τεμπέληδων με τις σημαίες …

Στον βιασμό, θα είναι και με τον βιαστή και με το θύμα; 

Και στις δολοφονίες επίσης. Αλλά επειδή τα θύματα έχουν πεθάνει και δε μπορούν να τα βοηθήσουν, βοηθάνε μόνο τους δολοφόνους να ξεπεράσουν το τραγικό γεγονός.

Τον καιρό τους Ιταλικού πολέμου και της κατοχής, οι κομμουνιστές ήταν και με τους Ιταλούς και με τους Γερμανούς; 

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights