Μπουρίνι αναστάτωσε τον Τύρναβο

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Μπουρίνι αναστάτωσε τον Τύρναβο

Δυνατό μπουρίνι ξέσπασε στην περιοχή του Τυρνάβου τις βραδινές ώρες της Κυριακής. Δυνατός άνεμος σε συνδυασμό με βροχή προκάλεσε αναταραχή μέσα στη πόλη χωρίς να έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής σοβαρές ζημιές. 

Κάδοι μετακινήθηκαν, γλάστρες έπεσαν σε δρόμους και σπίτια, ενώ αναστάτωση προκλήθηκε στη Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου όταν σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων ο αέρας αποκόλλησε τα πλαϊνά προστατευτικά από καφετέρια και τα εκσφενδόνισε. Λόγω της κακοκαιρίας ευτυχώς δεν περνούσε από το σημείο κάποιος πολίτης κοντά στο σημείο και αποφεύχθηκε τραυματισμός.

Πρόσφατη είναι η δήλωση του προϊστάμενου της Πολεοδομίας του Δήμου Τυρνάβου ότι οι πρόχειρες αυθαίρετες κατασκευές είναι παράνομες και καταστρατηγούν την έννοια του κοινόχρηστου χώρου. Αποδεικνύεται πόσο σημαντικό είναι να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας προς αποφυγή ατυχημάτων. 

Επίσης παρατηρήθηκε πρόσκαιρη πλημμύρα στη διασταύρωση Καραολή Δημητρίου με Ελευθερίας με τους καταστηματάρχες να καθαρίζουν τα φρεάτια.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.