HomeΤύρναβος

Μοναχικότητα & Απομόνωση: Μιλώντας ανοιχτά για όσα μας βαραίνουν

Μοναχικότητα & Απομόνωση: Μιλώντας ανοιχτά για όσα μας βαραίνουν

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης του ΕΠΟΑΕ στο πλαίσιο των εργασιών του Δικτύου Φορέων Πρόληψης και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Τυρνάβου σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα:

«Μοναχικότητα και Απομόνωση»

η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Μαΐου 2025 στις 11:00 – 13:00, στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου».

Ομιλήτρια:  κα Αποσταλακούδη Χρύσα, ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια παιδιών και ενηλίκων.

Συμμετέχουν τα σχολεία: ΕΠΑΛ Τυρνάβου – 2ο Γυμνάσιο Τυρνάβου- Γυμνάσιο Αργυροπουλίου – Γυμνάσιο Αμπελώνα.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ: 2492350315, email: [email protected] και  πληροφορίες για τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης τηλ: 2410555935, [email protected]

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ (ΕΚΤ+).

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στα social media: FacebookInstagramGoogle News, YouTube,  X  και  TikTok. Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.