Μία πόλη – Μία αναγεννημένη ομάδα. ”Ακαδημία Τύρναβος”.

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μία πόλη – Μία αναγεννημένη ομάδα. ”Ακαδημία Τύρναβος”.

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Γέμισε το γήπεδο και καταχειροκροτήθηκε η Ακαδημία Τυρνάβου Βόλεϊ

20+ χρόνια είχε να γίνει και τελικά έγινε την Κυριακή αυτό που παλαίμαχοι παίχτες οραματίστηκαν βλέποντας ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο να παρακολουθεί και να χειροκροτεί την αναγεννημένη αντρική ομάδα βόλεϊ της πόλης μας που στο σύνολο της πλέον αποτελείται από νέους παίχτες (παίδες και εφήβους). Το όλο κλίμα έγινε ακόμη πιο εορταστικό παίζοντας απέναντι σε παλαιούς συμπαίχτες.

Σε όλη την διάρκεια του αγώνα γονείς και φίλαθλοι και των δύο ομάδων ενθάρρυναν τους νέους παίχτες χειροκροτώντας και επιβραβεύοντας την προσπάθεια τους. Μετά το τέλος του αγώνα το γήπεδο κατακλείστηκε από τις ακαδημίες της ομάδας που διασκεδάζανε παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.

Οι παλαίμαχοι παίχτες φανερά συγκινημένοι δήλωσαν “Φιλοδοξούμε να έρθει κόσμος και να γεμίσει το γήπεδο από παιδιά και οικογένειες και να υπάρχει μια εορταστική ατμόσφαιρα, με στόχο να αναδείξουμε με έναν ξεχωριστό τρόπο το άθλημα, που μας έκανε περήφανους “

Ο μεγάλος χορηγός της ομάδας ΞΥΛΕΙΑ ΑΒΔΟΥΛΑΣ φανερά ενθουσιασμένος από την όλη προσπάθεια συγκέντρωσε και κέρασε την ομάδα δηλώνοντας “Οφείλουμε όλοι να γεμίσουμε το γήπεδο και να χειροκροτήσουμε αυτή την ομάδα”

Στόχος και χρέος ένα γεμάτο γήπεδο

Μία γιορτή του αθλητισμού, αντάξια της επιτυχίας που έχει αναδείξει το αντρικό βόλεϊ της πόλης του Τυρνάβου που μετράει πάνω από 40 χρόνια.

Μια νέα προσπάθεια που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά και πλέον μετράει σήμερα στις Ακαδημίες της 100 παιδιά, σε αγόρια και κορίτσια. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στα αγόρια μετράει πάνω από 20 αγόρια δημοτικού και γυμνασίου γεγονός που θα αναδείξει το αντρικό βόλεϊ στην Θεσσαλία.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.