Μεγάλη ποσότητα λίρες βρέθηκαν στον Ξηριά Τυρνάβου

HomeΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΟΥΙΖ

Μεγάλη ποσότητα λίρες βρέθηκαν στον Ξηριά Τυρνάβου

Μεγάλη ποσότητα λίρες βρέθηκαν στον Ξηριά Τυρνάβου από αρχαιοκάπηλους που έψαχναν για νομίσματα

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μεγάλη ποσότητα που είχαν αποθηκεύσει Άγγλοι κομάντος για να ενισχύσουν την τοπική αντίσταση. Οι χρυσές λιρες Αγγλίας βρέθηκαν μέσα σε πηγάδι σε 10 μεταλλικά δοχεία αναλλοίωτες και λαμπερές που μαρτυρούν την μεγάλη αξία τους. Είναι δε τέτοια η συνολική τους αξία που αν αποδοθούν τελικά στο Δημόσιο φτάνουν για να γίνουν όλα τα μεγάλα έργα στη περιοχή μας. 

Έχουν επιληφθεί οι αρχές και το σημείο είναι αποκλεισμένο από ισχυρές δυνάμεις γι’ αυτό μην πάτε στον Ξηριά.

Επίσης σύμφωνα με άλλες πληροφορίες μην πάτε στον Ξηριά γιατί η είδηση είναι φάρσα καθώς σήμερα είναι Πρωταπριλιά! Σας ευχαριστούμε παρόλα αυτά για την εμπιστοσύνη σας και σας υποσχόμαστε ότι τα μόνα fake news που θα διαβάσετε από μας θα είναι για την 1η Απριλίου. Δυστυχώς δεν βρέθηκαν λίρες στον Τύρναβο!

Καλή σας συνέχεια!!

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Κοινοποιήστε: