HomeΤύρναβος

Μεγάλη Γιορτή για την Τσικνοπέμπτη στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου με τον Εμπορικό Σύλλογο

Μεγάλη Γιορτή για την Τσικνοπέμπτη στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου με τον Εμπορικό Σύλλογο

Η Κεντρική Πλατεία του Τυρνάβου γέμισε ζωή, γεύσεις και μουσική σήμερα, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2025, καθώς πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να γιορτάσει την Τσικνοπέμπτη σε ένα κλίμα χαράς και ενότητας.

 

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Τυρνάβου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας και τον Δήμο Τυρνάβου, αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν τη γιορτή της παράδοσης και της φιλοξενίας.

emporikos 1

emporikos2 1

Από νωρίς το μεσημέρι, η πλατεία άρχισε να γεμίζει με επισκέπτες που έσπευσαν να συμμετάσχουν στη γιορτή. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν δωρεάν σουβλάκια και κρασί, προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου, ενώ το μουσικό συγκρότημα “Σαμολαδαίοι” ξεσήκωσε τον κόσμο με παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια. Ο χορός, το γέλιο και η ζεστή ατμόσφαιρα κράτησαν αμείωτο το κέφι, κάνοντας τη μέρα αξέχαστη.

emporikos3 1

samouladaioi

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Μαρία Γαλλιού, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ευγενία Μαμάνου, καθώς και άλλοι αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σε δηλώσεις τους, εξέφρασαν τη χαρά και την περηφάνια τους για την επιτυχία της διοργάνωσης, τονίζοντας τη σημασία της διατήρησης των τοπικών παραδόσεων και της ενίσχυσης της τοπικής κοινωνίας μέσα από τέτοιες δράσεις.

emporikos5 1

dimarxos galliou

emporikos sillgoso

emporikos gallioy

Η Κεντρική Πλατεία μετατράπηκε σε έναν ζωντανό χώρο γεμάτο χρώμα, μουσική και γεύσεις, αφήνοντας στους παρευρισκόμενους τις καλύτερες εντυπώσεις. Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες εκδηλώσεις που υπόσχονται να είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στα social media: FacebookInstagramGoogle News, YouTube,  X  και  TikTok. Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.