Μεγάλη επιτυχία του ομίλου Ρητορικής του ΓΕΛ Τυρνάβου

HomeΠΑΙΔΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μεγάλη επιτυχία του ομίλου Ρητορικής του ΓΕΛ Τυρνάβου

Ο  όμιλος ρητορικής του ΓΕΛ Τυρνάβου έλαβε μέρος με μεγάλη επιτυχία στους προγραμματισμένους αγώνες ρητορικής τέχνης του αμερικανικού κολλεγίου Pierceαπό τις 03/03/2023 έως και τις 05/03/2023 στην Αθήνα.

Οι μαθητές μας διαγωνίστηκαν με σθένος και αγωνιστικότητα, αναδεικνύοντας την υψηλού επιπέδου ρητορική τους δεινότητα, στα αγωνίσματα των διττών λόγων, της εκφραστικής ανάγνωσης και του προτρεπτικού λόγου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των διττών λόγων (Σωτήρης Ροντούλης, Δήμητρα Ταυλαρίδη, Νίκος Νάκας, Κωνσταντίνος Αλμπάνης και Χρύσα Σούμμα) σε 22 συμμετοχές σχολείων έλαβε την 6η θέση σε βαθμολογική κατάταξη και τη 12η θέση στην τελική κατάταξη.

Στην εκφραστική ανάγνωση σε 39 συμμετοχές η Ελευθερία Στούπα έλαβε την 7η θέση, η Σοφία Αναστασοπούλου τη 10η θέση και η Χρυσούλα Γκόβαρητην 11η θέση.

Στον προτρεπτικό λόγο σε 45 συμμετοχές η Βασιλική Μπαλιάφα έλαβε την 8η θέση, η Θεοδώρα Ζαμπακίκατη 16η θέση και η Θεοφανώ Εξάρχου την 36η θέση.

Την προετοιμασία των διττών λόγων ανέλαβε η φιλόλογος και υπεύθυνη του ομίλου ρητορικής καΤσιάκου Ασπασία-Παρασκευή και η φιλόλογος κα Σούρδα Ουρανία, της εκφραστικής ανάγνωσης η φιλόλογος κα Αποστολάκη Κωνσταντίνα και του προτρεπτικού λόγου η φιλόλογος κα Τσιάκα Βασιλική.

Ευχαριστούμε θερμά το 15μελές συμβούλιο του σχολείου για την ευγενική του χορηγία.

Η διεύθυνση και ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου συγχαίρουν από καρδιάς τους μαθητές και τις μαθήτριες για την αξιόλογη επίδοσή τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.