Μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων στον Τύρναβο

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων στον Τύρναβο

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών Τυρνάβου το βράδυ της Πέμπτης όταν αντίκρυσαν τρία νεκρά αδέσποτα σκυλιά στο πάρκο του νεκροταφείου.

 

Σύμφωνα με τους ίδιους τα 7 αδέσποτα κυκλοφορούσαν καιρό στην γειτονιά και τα φρόντιζαν καθημερινά ενώ είχαν στειρωθεί από το Δήμο Τυρνάβου. ”Ήταν φιλικά και δεν ενόχλησαν ποτέ κανέναν, όμως κάποιοι ασυνείδητοι αποφάσισαν να τα σκοτώσουν με φρικτό τρόπο.” δήλωσε ο πολίτης που εντόπισε πρώτος τα νεκρά ζώα.

Τα σκυλιά δηλητηριάστηκαν από φόλες ενώ σύμφωνα με τον κάτοικο που επικοινώνησε με το tirnavospress.gr πιθανόν να βρεθούν κι άλλα σκοτωμένα στα γύρω χωράφια. 

 

Το σημείο που βρέθηκαν τα νεκρά αδέσποτα

Ενημερώθηκε το Αστυνομικό τμήμα Τυρναβου και οι υπηρεσίες του Δήμου για την περισυλλογή των άτυχων ζώων. Σήμερα θα προχωρήσει στην περισυλλογή των ζώων.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που ήρθανε στο φως της δημοσιότητας σήμερα τα δηλητηριασμένα σκυλιά ήταν τέσσερα. Τρία από αυτά ήταν νεκρά και ένα με την άμεση παρέμβαση του δήμου και του αρμόδιου αντιδημάρχου μεταφέρθηκε στο ιατρείο και μέχρι στιγμής έχει γλιτώσει τον κίνδυνο, αλλά είναι αρκετά ταλαιπωρημένο.

Ο Δήμος Τυρνάβου άμεσα, καταθέτει μήνυση κατά αγνώστων με σκοπό να βρεθεί ο ένοχος ή η ένοχοι και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη για την αποτρόπαια πράξη τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights