Μασούρα Ελισσάβετ: Επίσκεψη σε αμαξοστάσιο και Δημαρχείο Τυρνάβου

HomeΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Μασούρα Ελισσάβετ: Επίσκεψη σε αμαξοστάσιο και Δημαρχείο Τυρνάβου

Η νέα Πρόεδρος της Κοινότητας Αμπελώνα κα Μασούρα Ελισσάβετ επισκέφτηκε το Αμαξοστάσιο του Δήμου Τυρνάβου καθώς και το Δημαρχείο μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων της και προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 

Μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων μου ως Πρόεδρος της Κοινότητας Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου, επισκέφθηκα χθες, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο κ. Χρυσοβέργη Κώστα, το Αμαξοστάσιο του Δήμου. Γνώρισα τους υπαλλήλους, ενημερώθηκα και έκανα μια εποικοδομητική συζήτηση μαζί τους.

Κατόπιν επισκέφθηκα το Δημαρχείο , όπου συνάντησα τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους των υπηρεσιών, με τους οποίους συζήτησα για τις ανάγκες του τόπου μου. Με συλλογική προσπάθεια όλων των φορέων θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε την επίλυση των αναγκών του τόπου μας.

Η Πρόεδρος της Κοινότητας Αμπελώνα
Μασούρα Ελισσάβετ

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights