Λογοτεχνικό Αναλόγιο από τους «Φίλους της Βιβλιοθήκης» στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου

HomeΔΡΑΣΕΙΣ-ΔΡΩΜΕΝΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Λογοτεχνικό Αναλόγιο από τους «Φίλους της Βιβλιοθήκης» στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου

Υλοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 το λογοτεχνικό αναλόγιο που διοργάνωσαν οι Φίλοι της Βιβλιοθήκης στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε την ανάγνωση του διηγήματος του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Ο Αμερικάνος» και ήταν διανθισμένη από επίκαιρα εκκλησιαστικά μέλη και κάλαντα.

Μέσα σε μια υποβλητική ατμόσφαιρα πάνω στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου στον Τύρναβο, διάβασαν το διήγημα, αποδίδοντας το ιδιαίτερο γλωσσικό ύφος του συγγραφέα, η εκπαιδευτικός Ελένη Νταβαρούκα και ο συγγραφέας κ. Γιώργος Σαράτσης. Ανάμεσα στις ενότητες της ιστορίας έψαλε εκκλησιαστικούς ύμνους με υποδειγματικό τρόπο η Χορωδία Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου «Ο Άγιος Αχίλλειος».

Το Δ.Σ. των Φίλων της Βιβλιοθήκης ευχαριστεί θερμά την κ. Ελένη Νταβαρούκα και τον κ. Γιώργο Σαράτση, καθώς και τα μέλη της Χορωδίας Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου «Ο Άγιος Αχίλλειος».

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights