Λογιστικό Γραφείο ΣΑΦΙΓΙΑΝΝΗ: Πληρώστε εδώ όλους τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας

HomeΑΓΓΕΛΙΕΣ

Λογιστικό Γραφείο ΣΑΦΙΓΙΑΝΝΗ: Πληρώστε εδώ όλους τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας

ΑΓΓΕΛΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Το Λογιστικό Γραφείο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΑΦΙΓΙΑΝΝΗ στον Τύρναβο, σας προσφέρει την δυνατότητα να πληρώνετε πάσης φύσεως λογαριασμούς – φόρους.

 

Χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεστε την Τράπεζα ή το πρακτορείο του Οργανισμού Κοινής Ωφέλειας τον λογαριασμό του οποίου θέλετε να εξοφλήσετε.

Στο γραφεία μας, πληρώνετε λογαριασμούς με μετρητά τον λογαριασμό της επιλογής σας 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα και λαμβάνετε το αποδεικτικό εξόφλησης άμεσα.

Τους λογαριασμούς που αναλαμβάνουμε να εξοφλήσουμε είναι:

 

  • Λογαριασμοί ΔΕΚΟ
  • Λογαριασμοί σταθερής και Λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας
  • Συνδρομητική τηλεόραση
  • Φυσικό αέριο (ζενίθ, cosmote, wind, elpedison, Ήρων, Φυσικό αέριο ΕΕΕ, Ελίν aerion, petrogaz, nrg, volterra, watt&volt, vodafon, forthnet,nova) κλπ.
  • Πληρωμή πάσης φύσεως φόρων

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε απορία σας. – Τηλέφωνο επικοινωνίας όλο το 24ώρο για την εξόφληση των λογαριασμών στο 6972-287061.

Μπορεί τα καταστήματα των τραπεζών να κλείνουν, αλλά το Λογιστικό Γραφείο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΑΦΙΓΙΑΝΝΗ που βρίσκεται στην οδό Χατζηκώστα 6, στον Τύρναβο, εξυπηρετεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα

Με ένα τηλεφώνημα πληρώνεται όλους σας τους λογαριασμούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.