HomeΠολιτική

Λάρισα: Πολιτική εκδήλωση και κοπή πίτας από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ

Λάρισα: Πολιτική εκδήλωση και κοπή πίτας από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λάρισας διοργανώνει πολιτική εκδήλωση και κοπή πίτας αύριο, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στις 19:30, στο κατάστημα Φρούριο (Λόφος Φρουρίου, Λάρισα).

 

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν στελέχη και φίλοι του κόμματος, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Παύλος Χρηστίδης.

Η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία για πολιτικό διάλογο, ανάλυση των τρεχουσών εξελίξεων και ανταλλαγή απόψεων για τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία. Παράλληλα, θα είναι και μια στιγμή σύσφιξης σχέσεων μεταξύ των μελών και φίλων του κόμματος.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λάρισας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στα social media: FacebookInstagramGoogle News, YouTube,  X  και  TikTok. Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.