Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης στον Άγιο Γεώργιο στον Αμπελώνα

HomeΕΚΚΛΗΣΙΑ

Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης στον Άγιο Γεώργιο στον Αμπελώνα

Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης στον Άγιο Γεώργιο στον Αμπελώνα όπου πλήθος πιστών παρευρέθηκαν στην μεγάλη αυτή Κυριακή για την ορθοδοξία μας στον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο π. Νεκτάριος ένας από τους πιο αγαπημένους ιερείς της περιοχής που με την σεμνότητα και τον λόγο του κράτα τον κόσμο κοντά στην εκκλησία χωρίς υπερβολές αλλά με συνέπεια λόγων κ έργων.

 

Μαζί του οι εξαίρετοι χορωδοί ψάλτες στο ψαλτήριο με Πρωτοψάλτη τον Ξυνογαλά Κωνσταντίνο και βοηθούς του τους Φλικα Ιωάννη και Μηλιωνη Αλέξανδρο. Άοκνοι βοηθοί του όλη η Εκκλησιαστική Επιτροπή που αποτελείται από νέους ανθρώπους που προσφέρουν στην εκκλησία.

Ο π. Νεκτάριος και όλοι οι πιστοί στον Αμπελώνα προσμένουν με τις προσευχές τους την ημέρα που θα αποκατασταθεί ο περικαλλής Ιερός Μητροπολιτικός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που παραμένει κλειστός λόγω των ζημιών που υπέστη από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου.

Πανηγύρι μεγάλο θα γίνει εκείνη την ημέρα υπόσχεται ο π. Νεκτάριος εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα λειτουργήσει ξανά στον μεγαλοπρεπή Ναό του Αμπελώνα.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.