Κυκλοφοριακή συμφόρηση για άλλη μια φορά στο κέντρο του Τυρνάβου

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Κυκλοφοριακή συμφόρηση για άλλη μια φορά στο κέντρο του Τυρνάβου

Κυκλοφοριακή συμφόρηση προκλήθηκε πριν από λίγο στο κέντρο του Τυρνάβου. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία τα μεγάλα φορτηγά μπλόκαραν και δυσκολεύτηκαν να περάσουν.

 

Το πρόβλημα ξεκινάει από τα οχήματα που παρκάρουν σε διάφορα σημεία του κεντρικού δρόμου της πόλης του Τυρνάβου, στην Καραολή Δημητρίου. Από την άλλη πρέπει για τα οχήματα μεγάλου όγκου που αναγκαστικά περνάνε καθημερινά από το κέντρο, να βρεθεί μια λύση ώστε να επιλέγουν διαφορετικές εναλλακτικές από την κεντρική πλατεία.

Την κατάσταση επιδεινώνει χρόνια τώρα η σπάνια αστυνόμευση αφού μόνο ένα περιπολικό καλύπτει τεράστια περιοχή.

Οι οδηγοί αγανακτούν και φωνάζουν για αδιαφορία από τον Δήμο και το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος και λίγο θέλει να ξεφύγει κάποιος αλλά και η πιθανή διέλευση ασθενοφόρου ή της πυροσβεστικής μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και περιουσίες…

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.