Κρητικός γάμος με άρωμα Τυρνάβου στον Φρε Χανίων

HomeΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κρητικός γάμος με άρωμα Τυρνάβου στον Φρε Χανίων

Τη νύφη στην εκκλησία συνόδεψαν τιμητικά καβαλάρηδες ντυμένοι με παραδοσιακές στολές

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Ένας υπέροχος κρητικός παραδοσιακός γάμος στον Φρε Χανίων, στον θρυλικό Αποκόρωνα έγινε την 21 Μαΐου 2023.

 

Η νύφη Κρυσταλλία Κουλιζάκη, Φίλη από το γένος της μητέρας η οποία κατάγεται από το Δαμάσι Τυρνάβου, παντρεύτηκε με τον Βαγγέλη Λαχνιδάκη.

Τη νύφη στην εκκλησία συνόδεψαν τιμητικά καβαλάρηδες ντυμένοι με παραδοσιακές στολές όπως και η κομπανία του γνωστού κρητικού παραδοσιακού καλλιτέχνη Αντώνη Μαρτσάκη μαζί με τους ριζίτες του ομίλου βρακοφόρων Ρεθύμνου.

Μετά τη στέψη ακολούθησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες γλέντι με 2 χιλιάδες καλεσμένους, πολύ χορό, ρακές και κρασί και όλα τα κρητικά έθιμα.

Οι ευτυχείς γονείς Μανούσος και Ελένη, αγαπητοί και στην περιοχή μας στην οποία έρχονται κάθε χρόνο καμάρωναν συγκινημένοι το ζευγάρι και την γλυκύτατη κορούλα του. Τ


Το TirnavosPress εύχεται κάθε ευτυχία.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.