HomeΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κορμός Μωσαϊκό

Κορμός Μωσαϊκό

Υλικά

  • 250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 200 γρ ζάχαρη άχνη
  • 3 κουτ σούπας κακάο
  • 3 κουτ σούπας πραλίνα
  • 1 σφηνάκια κονιάκ
  • 1 1/2 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
  • 1/2 κούπα γάλα

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε στο μίξερ πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη.
  2. Όταν γίνει σαν κρέμα προσθέτουμε το κακάο, την πραλίνα, το κονιάκ και συνεχίζουμε το χτύπημα.
  3. Σπάμε τα μπισκότα και τα ραντίζουμε με το γάλα.
  4. Ρίχνουμε τα μπισκότα μέσα στο μπολ με την κρέμα σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά.
  5. Βάζουμε το μίγμα σε φόρμα που έχουμε ντύσει με μεμβράνη.
  6. Σκεπάζουμε και από πάνω με μεμβράνη και βάζουμε στην κατάψυξη για 5 ώρες.
  7. Διατηρούμε στην κατάψυξη.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagram, Google News, YouTube και Twitter.

 

oikalyteres-syntages.gr