Κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Ν. Λάρισας στο αμφιθέατρο του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Ν. Λάρισας στο αμφιθέατρο του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Χτες 27/02/2022 πραγματοποιήθηκε Περιφερειακή  Συνέλευση (διά αντιπροσώπων) και η κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Ν. Λάρισας στο αμφιθέατρο του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας.

Παρόντες ήταν οι βουλευτές κ.κ. ΜάξιμοςΧαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  κ.Κώστας Αγοραστός,ηπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Τάνια Δόκου, ο Τομεάρχης Πολιτισμού ΝΔ Χρήστος Σούλης, ο κ.Σωτήρης Νταφόπουλος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ ως εκπρόσωπος του Δημάρχου κ.Θανάση Νασιακόπουλου,ο κ.Κωστής Γιαννακός Τομεάρχης Εκλογικής Περιφέρειας Λάρισας, ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης, ο π δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, η επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, οι πολιτευτές Ελένη Αξιόγλου, Αθηνά Σιαφαρίκα, τα μελη της ΠΕ Ηρ.Γερογιώκας, Κώστας Νινίκας , Χάρης Τσιλιάκος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χρ. Μαιμουλιώτης, τα μέλη της ΔΕΕΠ, πρόεδροι ΔΗΜΤΟ & πρόεδροι ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ,  Πρόεδροι και εκπρόσωποι Επιμελητηρίων ,συλλόγων και επιστημονικών φορέων, καθώς και πρώην πρόεδροι ΔΕΕΠ και ΟΝΝΕΔ.

Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε το πρώτο βήμα εξόδου ως δημόσια κομματική εκδήλωση τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες,λόγος για τον οποίο ήταν μια συνεδρίαση διά αντιπροσώπων και όχι ανοιχτή.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ.Ηλίας Σουφλιάς τόνισε πως ωςκομματική οργάνωση του νομού, στεκόμαστε δίπλα και αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες και τα προβλήματα κάθε κλάδου και με τη σειρά μας τα εκφράζουμε στα κομματικά ή τα κυβερνητικά όργανα ενώ δίνουμε προτεραιότητα στην οργάνωση του κόμματος στο νομό και την συμβολή του στην πορεία της χώρας.Έγινεειδική αναφορά στα ξεχωριστά στελέχη που έφυγαν από τη ζωή το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια ακολούθησε περιήγηση στα εκθέματα του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας.