Η Κωνσταντίνα Πολίτη παρουσιάζει στην κάμερα του TP τον νέο Χριστοδούλειο βρεφικό σταθμό

HomeΠΑΙΔΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η Κωνσταντίνα Πολίτη παρουσιάζει στην κάμερα του TP τον νέο Χριστοδούλειο βρεφικό σταθμό

Η Προϊσταμένη του Χριστοδούλειου Βρεφικού Σταθμού και υπεύθυνη στο Τμήμα Προνοιακών Δομών Κωνσταντίνα Πολίτη παρουσιάζει μέσα από την κάμερα του TirnavosPress το στολίδι του Δήμου Τυρνάβου.

Μια εγκατάσταση 490τ.μ. που προτεραιότητα της είναι να καλύψει τις ανάγκες των μικρών παιδιών που θα το έχουν ως δεύτερο σπίτι τους.

Ένας χώρος που δημιουργήθηκε από το μηδέν χάρις στην προσπάθεια ολόκληρου του προσωπικού του, με αγάπη και ζεστασιά.

Ο  Χριστοδούλειος Βρεφικός σταθμός διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό παιδότοπο ενώ έχουν προσληφθεί 9 άτομα παιδαγωγοί και βοηθητικό προσωπικό που θα φροντίζουν κατάλληλα τα παιδιά.

Έχει ανεγερθεί το 1994 με δωρεά της Ελένης Χριστοδούλου, χήρα Γεώργιου Χριστοδούλου. 

Η βούληση της διαθέτριας της δωρεάς ήταν η ίδρυση (ανέγερση και λειτουργία) Βρεφονηπιακού Σταθμού στον Δήμο Τυρνάβου για την φιλοξενία και παροχή κατάλληλης αγωγής σε βρέφη και νήπια κατά προτίμηση απόρων και εργαζόμενων γυναικών του Δήμου και των πλησιέστερων Κοινοτήτων του, να ονομασθεί μάλιστα προς τιμήν της «ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ». 

Η κα. Κωνσταντίνα Πολίτη υπεύθυνη στο Τμήμα Προνοιακών Δομών και όλο το προσωπικό του Δήμου, μας καλωσορίζουν στο βρεφικό και μας παρουσιάζουν μέσα από την κάμερα του TirnavosPress την εκπληκτική δουλειά που έχει γίνει:

[quads id=5]