HomeΠολιτική

Κόκκαλης σε Παπασταύρου: Η ΔΕΗ ζητά εξωφρενικές προκαταβολές από πλημμυροπαθείς αγρότες σε ρύθμιση

Κόκκαλης σε Παπασταύρου: Η ΔΕΗ ζητά εξωφρενικές προκαταβολές από πλημμυροπαθείς αγρότες σε ρύθμιση

Την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τους αγρότες που κινδυνεύει η παραγωγή τους από το «στραγγάλισμα» της ΔΕΗ, ζητά ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αναφορά του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταύρο Παπασταύρου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόκκαλης κατέθεσε ως αναφορά την δημοσίευση της ηλεκτρονικής εφημερίδας Thessaliki.gr, στην οποία καταγγέλλεται από αγρότες η ακολουθούμενη πολιτική της ΔΕΗ, έναντι των αγροτών, οι οποίοι δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη ρύθμιση των 120 δόσεων, ζητώντας από τους συγκεκριμένους παραγωγούς εξωφρενική προκαταβολή 60% για επανένταξη στη ρύθμιση και όσοι αγρότες είναι ενταγμένοι στη ρύθμιση της ΔΕΗ των 120 δόσεων (και στο μειωμένο τιμολόγιο ΓΑΙΑ), αλλά άφησαν απλήρωτες δύο (2) δόσεις, τίθενται εκτός ρύθμισης και μετά από δύο(2) μήνες γίνεται παύση εκπροσώπησης και έχει ως αποτέλεσμα, όπως σημειώνουν οι παραγωγοί, η ΔΕΗ να αξιώνει 60% προκαταβολή, ώστε να μπορέσουν να επανενταχθούν στη ρύθμιση, καταγγελία η οποία αφορά και τους πλημμυρόπληκτους αγρότες από τον Daniel.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στα social media: FacebookInstagramGoogle News, YouTube,  X  και  TikTok. Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.