Κόκκαλης: Η μεγάλη συμμετοχή, μέρος της πολιτικής αλλαγής που ζητά η χώρα

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόκκαλης: Η μεγάλη συμμετοχή, μέρος της πολιτικής αλλαγής που ζητά η χώρα

Με αφορμή το σημερινό αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και την μεγάλη συμμετοχή, ο βουλευτής Λάρισας του κόμματος κ. Βασίλης Κόκκαλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αποψινή μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως η κοινωνία δε θα υπομείνει άλλο σιωπηλά μία κυβέρνηση που την οδηγεί στην εξαθλίωση.

Σχεδόν 140.000 πολίτες έσπευσαν στα εκλογικά κέντρα, εγγράφηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και έγιναν μέρος της πολιτικής αλλαγής που προσδοκά η χώρα. Έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα και ενέκριναν τον μετασχηματισμό, τη διεύρυνση και τελικά την εδραίωση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ως την επόμενη ισχυρή πολιτική λύση διακυβέρνησης.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ισχυρό, ανανεωμένο και αποφασισμένο να δικαιώσει τις προσδοκίες των μελών του και ολάκερης της Ελληνικής κοινωνίας». 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.