Κλήσεις για παράνομη στάθμευση στον Τύρναβο

HomeΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Κλήσεις για παράνομη στάθμευση στον Τύρναβο

Κι όμως είναι αλήθεια. Μετά από αρκετό καιρό, είδαμε τα ροζ χαρτάκια στα παρμπρίζ των παράνομα σταθμευμένων Ι.Χ επί της οδού Πολυτεχνείου, της κεντρικής οδού της πόλης του Τυρνάβου.

Ένας δρόμος που επί χρόνια είχε μετατραπεί σε μόνιμο πάρκινγκ για αυτοκίνητα, παρά το γεγονός της απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης σε αυτόν. Καθημερινά βιώναμε σκηνές μποτιλιαρίσματος και προβλημάτων στην κυκλοφορία, αφού δε χωρούσαν 2 αυτοκίνητα στην κεντρική οδό της πόλης. Αν μάλιστα περνούσε κανένα μεγαλύτερο όχημα τότε είχαμε χαμό.

Φωνές, κορναρίσματα, μπλοκάρισμα της διέλευσης, μερικές φορές και γαλλικά ανάμεσα στους οδηγούς. Σήμερα η τροχαία έκοψε κλήσεις στα παράνομα σταθμευμένα Ι.Χ στην Πολυτεχνείου.

Δεν χαίρεται κανείς που κάποιοι θα πληρώσουν τα πρόστιμα, αλλά το κακό είχε παραγίνει. Η Αστυνομία σφύριζε αδιάφορα, μερικές φορές σφύριζε κυριολεκτικά μάλιστα με τις σειρήνες των περιπολικών για να φύγουν τα Ι.Χ που είχαν μετατρέψει την κεντρική οδό της πόλης σε μόνιμο πάρκινγκ.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που πάρκαραν εκεί για να απολαύσουν αμέριμνοι τον καφέ ή το τσίπουρο δίπλα στο Ι.Χ τους.

Μακάρι να σταματήσει το φαινόμενο, ώστε να λυθεί το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας.

Και μακάρι να μη ξαναδούμε το φαινόμενο των εκλεγμένων και πολιτευομένων πάσης φύσεως, να τρέχουν με τις κλήσεις στο χέρι στην Αστυνομία για να τις σβήσουν, ως ρουσφετάκι άλλης εποχής…

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.