Κι άλλη κλοπή φρούτων από χωράφι στον Τύρναβο – Προκάλεσαν ζημιά 2500 ευρώ

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Κι άλλη κλοπή φρούτων από χωράφι στον Τύρναβο – Προκάλεσαν ζημιά 2500 ευρώ

Συνεχίζουν τη δράση τους οι θρασύτατοι ληστές καθώς μετά την κλοπή των 5 τόνων που είχαμε πριν λίγο καιρό, άλλη μια κλοπή χτυπά την περιοχή.

Όπως φαίνεται άγνωστοι μπήκαν σε χωράφι και σήκωσαν τόνους από νεκταρίνια, με την ζημιά να είναι μεγάλη. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη η ζημιά που του προκάλεσαν ανέρχεται στα 2.500 ευρώ.

Ο γνωστός μουσικός Αντώνης Κουτάλος αντιμετώπισε όπως φαίνεται από την ανάρτηση του στο Facebook, τη καταστροφή με χιούμορ και δύναμη καθώς όπως αναφέρει και ο ίδιος και η προηγούμενη κλοπή έγινε σε μουσικό στον Μαέστρο Θέμη Σαμαντζή, άρα οι κλέφτες έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στους μουσικούς.

Ο κ. Αντώνης Κουτάλος έκανε καταγγελία στο Α. Τ. Τυρνάβου και μήνυση κατά αγνώστων και όπως λέει στην ανάρτηση του συνεχίζει και δεν τα παρατάει καθώς τα λεφτά δεν είναι το παν.

Οι άγνωστοι δράστες συνεχίζουν κάτω από τη μύτη της αστυνομίας να κατακλέβουνε τον Τύρναβο και να καταστρέφουν κόπους ανθρώπων που πασχίζουν καιρό για αυτά.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.