Κέλλας: Όλοι στην κάλπη την Κυριακή, για το Νομό Λάρισας πρωταγωνιστή

HomeΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Κέλλας: Όλοι στην κάλπη την Κυριακή, για το Νομό Λάρισας πρωταγωνιστή

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα υποδέχτηκαν τον Βουλευτή ΝΔ Νομού Λάρισας Χρήστο Κέλλα οι κάτοικοι του Αργυροπουλίου. Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, τον ευχαρίστησαν για την αδιάκοπη στήριξη στα δίκαια αιτήματά τους για την ανάπτυξη και την πρόοδο της κωμόπολης του Τυρνάβου.

 

Ο Λαρισαίος πολιτικός υπενθύμισε τα μέτρα στήριξης, που έλαβε η κυβέρνηση για την ενίσχυση των κτηνοτρόφων, με πιο πρόσφατο αυτό της επιδότησης των ζωοτροφών, ύψους 89 εκατ. ευρώ, όπως και της μείωσης του ΦΠΑ σε ζωοτροφές και λιπάσματα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών, καθώς και στα γενναία φορολογικά κίνητρα σε συνεταιριστικά σχήματα και ομάδες παραγωγών.

 

Ο Χρήστος Κέλλας, αναφέρθηκε, επίσης, στους αυστηρούς ελέγχους για τις παράνομες ελληνοποιήσεις, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί την περαιτέρω εντατικοποίησή τους, ενώ τόνισε τη σπουδαιότητα της ίδρυσης της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας, που αποτελεί ασπίδα προστασίας του εθνικού μας προϊόντος.

Υπογράμμισε, ακόμη, ότι για πρώτη φορά μέσα σε μία κυβερνητική περίοδο (2019 – 2022), δόθηκαν από τον ΕΛΓΑ αποζημιώσεις ύψους 1 δις ευρώ και επισήμανε ότι μία από τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος της ΝΔ είναι η αλλαγή του κανονισμού του, προκειμένου να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικότερα οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

 

Ο Χρήστος Κέλλας ζήτησε από όλους τους κατοίκους να προσέλθουν στην κάλπη της Κυριακής για “μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, ισχυρή Ελλάδα και το Νομό Λάρισας πρωταγωνιστή”.

Δεσμεύτηκε ότι η στήριξη στον πρωτογενή τομέα, είναι για εκείνον μονόδρομος προς την προοπτική και την ανάπτυξη, τονίζοντας: 

 

«Θα συνεχίσω  να δουλεύω ακούραστα, με το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά. Θα διεκδικήσω το καλύτερο για τον τόπο μας και θα ανταποκριθώ σε κάθε αίτημα, μιλώντας πάντα τη γλώσσα της αλήθειας. 

 

Αυτή είναι η υπόσχεσή μου και για την επόμενη τετραετία. Με αίσθημα ευθύνης για το αύριο του τόπου μας, σας κοιτώ στα μάτια και σας ζητώ να με εμπιστευτείτε ξανά, δίνοντας ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.