Κέλλας: Η νίκη απέναντι στην πανδημία μάς δίνει αισιοδοξία και δύναμη

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κέλλας: Η νίκη απέναντι στην πανδημία μάς δίνει αισιοδοξία και δύναμη

«Η Εκκλησία μας και ιδιαίτερα οι απανταχού ορθόδοξοι Λαρισαίοι τιμούμε σήμερα τη μνήμη του Αγίου Αχιλλίου του Μυροβλύτου και Θαυματουργού, Πολιούχου και Προστάτη της πόλης και του νομού μας. Έπειτα από δύο δύσκολα υγειονομικά χρόνια, μπορούμε και γιορτάζουμε απαλλαγμένοι απ’ το καθεστώς των μέτρων και ο λαρισαϊκός λαός συμμετέχει μαζικά στις πανηγυρικές ιερές ακολουθίες.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, εξερχόμενος από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λάρισας, μετά το πέρας της πανηγυρικής πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, που τελέστηκε από τον Δεσπότη μας, κ. Ιερώνυμο, και τους Μητροπολίτες Σύρου, Τήνου και Μυκόνου, κ. Δωρόθεο, Νικοπόλεως και Πρεβέζης, κ. Χρυσόστομο, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερώνυμο, και Λήμνου, κ. Ιερόθεο, προσθέτοντας:

«Η νίκη απέναντι στην πανδημία μάς δίνει αισιοδοξία και δύναμη για το μέλλον. Ο πόλεμος στην Ουκρανία επιτείνει την ενεργειακή κρίση και αναδύει σειρά προκλήσεων, τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση αντιμετωπίζει αποφασιστικά και αποτελεσματικά. Στεκόμαστε το πλευρό κάθε πολίτη στηρίζοντας την οικονομική δραστηριότητα και ενισχύοντας την εθνική μας ασφάλεια. 

Εύχομαι, από βάθους καρδιάς, χρόνια πολλά σε όλες τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους και ιδιαίτερα σε όσους γιορτάζουν. Είθε ο Άγιος Αχίλλιος να βρίσκεται σε κάθε σπιτικό του τόπου μας και να πρεσβεύει στον Τριαδικό Θεό υπέρ υγείας όλων μας!».  

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.