HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κέλλας από Γόννους: Κάθε ψήφος στη Νέα Δημοκρατία ενισχύει την εθνική μας ασφάλεια

Κέλλας από Γόννους: Κάθε ψήφος στη Νέα Δημοκρατία ενισχύει την εθνική μας ασφάλεια

Συναντήσεις με πολίτες των Γόννων είχε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας

 

Ο Λαρισαίος πολιτικός, μαζί με τον δήμαρχο Τεμπών, Γιώργο Μανώλη, τον αντιδήμαρχο Βασίλη Σίμο, και τον δημοτικό σύμβουλο, Θανάση Καραναστάση, συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου από τους ιερείς π. Ιωάννη και π. Χρήστο. Ακολούθως, μετέβη στην πλατεία των Γόννων, συνοδευόμενος κι από τον πρόεδρο της ΤΚ Γιώργο Μπανιώρα, όπου συνομίλησε με πολίτες και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας. 

Ο Χρήστος Κέλλας, αναφερόμενος στο κυβερνητικό έργο, εστίασε, μεταξύ άλλων, στον τομέα της εθνικής ασφάλειας, σημειώνοντας πως τα σύνορα της χώρας φυλάχθηκαν με συνέπεια από τον Ιούλιο του 2019 και θεσπίστηκε νέα πολιτική ασύλου, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση των μεταναστευτικών ροών. 

Ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ τόνισε πως η κυβέρνηση έχει αναπτύξει ολοκληρωμένη πολιτική μετανάστευσης και ασύλου, με γνώμονα την προστασία όσων έχουν ανάγκη τη φροντίδα του ελληνικού κράτους. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε, επίσης, στον νέο κώδικα μετανάστευσης, που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, καθιερώνοντας διαδικασίες χορήγησης αδειών που είναι διαφανείς, απλές, αποτελεσματικές και γρήγορες. 

Ο Λαρισαίος βουλευτής αναφέρθηκε στην υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή επέκτασης του φράχτη στον Έβρο, τονίζοντας πως η φύλαξη των εθνικών και ευρωπαϊκών συνόρων συνιστά υποχρέωση κάθε κυβέρνησης, που απορρέει από τον πυρήνα των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας. Υπογράμμισε, ειδικότερα, πως η ΝΔ είναι πατριωτική παράταξη που έχει ως κύρια προτεραιότητά της την προστασία της εθνικής ακεραιότητας και την προάσπιση της εθνικής ασφάλειας. Επισήμανε, ακόμη, ότι, επί διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, ενισχύθηκε η αμυντική θωράκιση της χώρας και αποκτήθηκαν σύγχρονα όπλα, που αυξάνουν την ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως τα μαχητικά Rafale και οι Φρεγάτες Belharra, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στις συμφωνίες στρατηγικής εταιρικής σχέσης με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία. 

Ο Χρήστος Κέλλας ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και τους κάλεσε να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την αναβαθμισμένη θέση που έχει η πατρίδα μας σε ευρωπαϊκό και περιφερειακό επίπεδο.  

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.