Κέλλας: «Αναγνώριση του έργου των Ελλήνων αστυνομικών»

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κέλλας: «Αναγνώριση του έργου των Ελλήνων αστυνομικών»

Στις επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας και την πορεία των εμβολιασμών αναφέρθηκε ο ιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, καλεσμένος τηςΚικής Τσιλιγγερίδου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «TV 100» του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Λαρισαίος πολιτικός τόνισε ότι η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε μεγάλες και αλλεπάλληλες επιτυχίες το τελευταίο διάστημα,καθόσον εξιχνιάστηκαν οι δολοφονίες του ζευγαριού στη Ζάκυνθο και της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά και συνελήφθησαν οι δράστες, ενώ ακολούθως εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο ληστής της πινακοθήκης και ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Ο κ. Κέλλας συνεχάρη δημόσια τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοίδη, τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, και ευχαρίστησε όλους τους αστυνομικούς, σημειώνοντας:

«Οι αστυνομικοί είναι τα δικά μας παιδιά, που φροντίζουν για την ασφάλειά μας! Η Αστυνομία είναι του ελληνικού λαού και δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, γι’ αυτό η αντιπολίτευση οφείλει, έστω και καθυστερημένα, να αναγνωρίσει το έργο των ανδρών και των γυναικών του σώματος και να τους συγχαρεί για την προσφορά τους!

Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, ιδίως η Αξιωματική Αντιπολίτευση προσπαθεί να αντιπολιτευτεί την κυβέρνηση ακόμη και στις μεγάλες επιτυχίες για τη δημόσια τάξη, ασκώντας διαρκώςαδικαιολόγητη και ανεδαφική κριτική στον κ. Χρυσοχοίδη και στα στελέχη της ΕΛΑΣ!»

Περαιτέρω, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, κληθείς να σχολιάσει την πορεία των εμβολιασμών και τη διαχείριση της κυβέρνησης σε σχέση με τους πολίτες που εμβολιάζονται, επισήμανε:

«Ο κλοιός θα σφίξει κι άλλο για τους ανεμβολίαστους. Το πρώτο βήμα έγινε με την ελεύθερη πρόσβαση των εμβολιασμένων στα γυμναστήρια και το δεύτερο με την προσφορά της κάρτας ελευθερίαςστους νέους, ενώ θα ακολουθήσουν και οι ρυθμίσεις για την εστίαση με αμιγείς και μεικτούς χώρους. Δεν πρόκειται, ωστόσο, για παροχή προνομίων στους εμβολιασμένους, αλλά για διευκολύνσεις οι οποίες αντικατοπτρίζουν την αποκατάσταση της κανονικότητας».

Ακόμη, ο κ. Κέλλας ανέφερε πως οι εμβολιασμοί προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς, υπογραμμίζοντας την ανάγκη αύξησης των ποσοστών των εμβολιασμένων στις ηλικίες άνω των 60 και 18-25 ετών, προκειμένου να επιτευχθεί η ανοσία στο 70% του πληθυσμού και να αποτραπεί ένα νέο κύμα πανδημίας τους επόμενους μήνες εξαιτίας της εξάπλωσης της παραλλαγής «Δέλτα» στην Ευρώπη και τον κόσμο».

Δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/m63_o0aj9fw