Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί τους «επειδή θα έφευγαν για Γερμανία»

HomeΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί τους «επειδή θα έφευγαν για Γερμανία»

Ο δράστης φέρεται να ζήλευε παθολογικά την εν διαστάσει σύντροφό του

Σε ένα μαντρί δολοφόνησε την εν διαστάσει σύντροφό του και το παιδί τους ο 56χρονος κτηνοτρόφος από την Λεκάνη Καβάλας, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το ζευγάρι, που δεν ήταν παντρεμένο, ήταν σε διάσταση το τελευταίο διάστημα και υπήρχε διαφωνία σχετικά με την επιμέλεια του 10 μηνών παιδιού τους.

Το τοπικό μέσο ενημέρωσης kavalanews.gr, μεταφέρει πως ο 56χρονος ζήλευε παθολογικά την 31χρονη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο δράστης δολοφόνησε τα θύματά του επειδή φοβόταν πως νέα γυναίκα θα επέστρεφε στη Γερμανία όπου είχε γεννηθεί και μεγαλώσει, παίρνοντας μαζί της και το παιδί τους.

Η μητέρα, που είχε καταγωγή από τη Λεκάνη αλλά είχε μεγαλώνει στη Γερμανία, φαίνεται πως σκεφτόταν να επιστρέψει εκεί μαζί με το παιδί. Κατά πληροφορίες, είχε γυρίσει στην Ελλάδα για να κάνει τη διπλωματική της όταν και γνώρισε τον 50χρονο – τότε – δράστη.

Σήμερα ο άνδρας τής ζήτησε να πάει μαζί με το μωρό στο μαντρί, δήθεν για να δει το παιδάκι τα κατσικάκια, όπως και έγινε. Ωστόσο, η 31χρονη ζήτησε από μία γειτόνισσά της να την καλεί στο τηλέφωνο κάθε μισή ώρα γιατί φοβόταν.

Εκεί, ο άνδρας σκότωσε την ίδια και το παιδί με καραμπίνα και στη συνέχεια έστρεψε την κάννη στον εαυτό του, αυτοκτονώντας.

Ο 56χρονος είχε ακόμη δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

[quads id=4]

πηγή

Σχετικές Εικόνες: