Καθαρίστηκε το πάρκινγκ του Αγίου Γεωργίου στον Τύρναβο

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Καθαρίστηκε το πάρκινγκ του Αγίου Γεωργίου στον Τύρναβο

Καθαρίζεται από το πρωί το πάρκινγκ του Αγίου Γεωργίου με εντολή του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Χρυσοβέργη.

 

Εν μέσω καλοκαιριού και με το κίνδυνο φωτιάς να είναι πολύ υψηλός ο Αντιδήμαρχος μετά από αυτοψία το πρωί της Δευτέρας έστειλε το μηχάνημα και άρχισε ο καθαρισμός περιμετρικά του κοινόχρηστου χώρου πάρκινγκ στον Άγιο Γεώργιο όπου καθημερινά παρκάρουν δεκάδες αυτοκίνητα.

Με μεγάλες ελλείψεις προσωπικού οι εναπομένοντες υπάλληλοι παλεύουν μόνοι τους και αξίζουν την υπομονή μας και τα συγχαρητήρια μας.

Δεν φτάνει όμως ο Δήμος να καθαρίσει και οι δημότες να αδιαφορούν ειδικά όταν εκμεταλλεύονται το χώρο. Είναι αδύνατον ο Δήμος να καταφέρει να καθαρίσει όλα τα οικόπεδα. Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας πριν η πύρινη λαίλαπα καταστρέψει περιουσίες.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.