Καταδίκη του γνωστού ανήλικου στο Μονομελές ανηλίκων Λάρισας

HomeΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Καταδίκη του γνωστού ανήλικου στο Μονομελές ανηλίκων Λάρισας

Μεταξύ των παριστάμενων και ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας ο οποίος συνοδευόταν από τον Ειδικό Συνεργάτη-Δικηγόρο Βασίλη Βράκα

Ο γνωστός ανήλικος καταδικάστηκε σήμερα στο Μονομελές Ανηλίκων Λάρισας παρουσία αρκετών Τυρναβιτών – παθόντων.  

 

 

Στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Λάρισας βρέθηκαν σήμερα αρκετοί Τυρναβίτες-παθόντες, καθώς εκδικάζονταν αρκετές υποθέσεις του γνωστού ανήλικου -κυρίως-για κλοπές.

Μεταξύ των παριστάμενων και ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας ο οποίος συνοδευόταν από τον Ειδικό Συνεργάτη-Δικηγόρο Βασίλη Βράκα.

Η παρουσία του Δημάρχου αφορούσε περίπτωση κλοπής στο Αμαξοστάσιο του Δήμου. Ο Δήμος Τυρνάβου παρέστη προς υποστήριξη της κατηγορίας ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του ανηλίκου, επιτυγχάνοντας την καταδίκη του.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Τυρνάβου υπογράμμισε την οργή και την αγανάκτηση που δικαίως αισθάνεται η τοπική κοινωνία από τη συνεχή παραβατική συμπεριφορά του εν λόγω νεαρού.

Ευχή όλων η ανωτέρω παραβατική συμπεριφορά κάποια στιγμή να λάβει τέλος.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.